Huawei, Watch 3 ve GT 3 için AOD Çeşitliliğini Artırıyor
  1. Anasayfa
  2. Haberler

Huawei, Watch 3 ve GT 3 için AOD Çeşitliliğini Artırıyor

0

Huawei giyilebilir serisindeki her zaman açık ekran (AOD) çeşitlerinin az olması kullanıcılar tarafından fark edilen, bizim de eleştirdiğimiz bir eksiklikti. Huawei, hem üçüncü parti saat yüzü geliştiricilerine, hem de resmi saat yüzlerine AOD özelliğini kazandırdı. Bu şekilde, sistemde mevcut olan varsayılan AOD çeşitlerine ek, indirdiğiniz herhangi bir saat yüzü de otomatik olarak AOD ile birlikte gelebilecek.

En güncel sağlık uygulamasına ve saatinizde en güncel yazılıma sahip olduğunuzda, her saat yüzü için AOD özelliğini görebileceksiniz. Watch GT 3’ün resmi saat yüzlerinden olan ClassyGold’u örnek alalım, saat yüzüne tıklayıp sola kaydırdığınızda AOD görselini de görebileceksiniz.

AOD özelliğini aktifleştirmek için saatinizde Ayarlar’a tıklayın. Ardından Saat kadranı ve başlangıç ekranı seçeneğini takip edin. AOD’yi aktifleştirin. Dilerseniz sistemde ön yüklü olan AOD seçeneklerini seçebilir, dilerseniz seçtiğiniz saat yüzünün AOD olarak otomatik ayarlanmasını seçebilirsiniz.

Yazımız için aşağıdaki emojilerden bir tanesini seç!
  • 0
    g_zel
    Güzel
  • 0
    _dare_eder
    İdare Eder
  • 0
    gereksiz
    Gereksiz

Sayfamızın tek amacı sizlerin Huawei kullanım deneyimlerinizi en yüksek seviyeye taşımak ve kolaylıklar sağlamaktır... İlginç haberler, promosyonlar/yarışmalar ve #Huawei hakkında güncelleme yenilik haberleri öğrenen ilk siz olun! Siz değerli Huawei severler ile hem teknik hem de bilgi anlamında paylaşımlar yaparak sizlere en doğruyu ve en günceli sunabilmek.

Yazarın Profili

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir