Son sızıntılara göre Huawei, mevcut Chromium tabanlı tarayıcının yanına tamamen OpenHarmony kodları içeren, Chromium tabanlı olmayan bir Tarayıcı uygulamasını da geliştiriyor.
APK formatı yerine HAP formatı içeren bu uygulama, Android’den tamamen bağımsız kodlar içeriyor. Genişletilebilir TypeScript/eTS dilini içeren Tarayıcı uygulaması, Android uygulamalarıyla uyumlu değil hatta Java dilini desteklemiyor.
Bağımsız bir sistem olarak kendi sistem emojileri stiline sahip. Zaten kendi HarmonyOS Sans yazı tipine sahip.
Yeni Tarayıcı uygulamasının henüz bir ekran görüntüsü veya denenebilir bir hali mevcut değil, gezinti ve güvenliğinin de nasıl seviyede olduğu bilinmiyor.
Yorumlar
Yorum yapmadan önce lütfen DİKKAT EDİN;
-Marka karalayıcı yorumlar onaylanmaz.
-Aynı soruyu tekrar tekrar sorulduğunda, sorulan sorular spam olarak değerlendirilir ve onaylanmaz. Lütfen soru sormadan önce sorulan soruları okuyunuz.
-Hakaret, küfür vb. söylemler içeren yorumlar onaylanmaz.
-Güncelleme hakkında Sıkça Sorulan Sorular kısmını okuyup sorunuzu sorabilirsiniz. S.S.S. sayfasında yer alan sorularınız yayınlanmaz. KVKK kapsamında gerekli olan koşulları Gizlilik Bildirimi kayıt olarak kabul etmiş sayılırsınız.