P30 lite 64 GB için EMUI 10 durumu sizlerden bize gelen sıkça sorulardan bir tanesiydi. Maalesef 10 kullanıcının 6’sı bile geçen onca zamandan beri EMUI 10’a kavuşamadı. Fakat bir yöntemi var ve sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu yöntemle cihazınızı EMUI 10’a yükseltebileceksiniz.
UYARI-LÜTFEN OKUYUN!!
Sunulan yöntem sadece ”64 GB” depolamalı, MAR-LX1M kod adlı modeller içindir. Sunacağımız dosyanın farklı cihazlarda denenmesi, cihazınızı geri dönülemeyecek şekilde bozabilir. Aynı şekilde bu yöntemi denerken başınıza gelebilecek herhangi bir sorundan dolayı Huawei Ailesi sorumlu değildir. Bu işlemi uygulayarak tüm riskleri üzerinize almış olursunuz. Aynı zamanda bu işlem sonrasında tüm verileriniz silinecektir. Mutlaka veri yedeği almalısınız.
Gereklilikler:
- En az 8 GB boyutlu bir SD Kart
- %50 üzerinde şarj
İndirmeniz gereken dosya: TIKLA
Download Link butonunun yanındaki ”Download” butonuna basarak indirme işlemini başlatın.
Buradan sonra adımları dikkatli okumalı ve dikkatlice gerçekleştirmelisiniz.
Ardından indirdiğiniz dosyanın içindeki ”dload” klasörünü direkt olarak hafıza kartınızın ana dizinine herhangi bir değişiklik yapmadan kopyalayın.
Ardından telefonunuzu kapatın. Ses açma+kısma+güç tuşlarına aynı anda basılı tutun:
HUAWEI logosunun ardından EMUI ekranı adı altında yükleme ekranı göreceksiniz, eğer dosyayı doğru kopyaladıysanız, yükleme işlemi başlayacaktır:
Bu işlem 20-25 dakika arasında sürebilir. İşlem tamamlandığında ”update success” yazısını göreceksiniz ve cihaz kendini yeniden başlatacak.
Kurulum ardından cihazınızın ilk açılışı 15 dakikaya kadar sürebilir. EMUI kurulum ekranını gördüğünüzde cihazınız hazır demektir, gerekli ayarlamaları yaparak cihazınızı kullanmaya başlayabilirsiniz!
Denedim oldu
Model ve derleme numaralı tutmayan cihazlarda yükle yapmayın. Telefonunuz yanlış yazılım yüklenmesi sebebi ile kapanır (HARDBRİCK) ve Huawei yetkili servisine göndermek zorunda kalırsınız. Yaparsanız da bu sitenin sorumluluğu değil tamamen kendi sorumluluğunuzdur.
Tabiiki sorumluluk benim fakat sadece fikrinizi sormuştum, teşekkür ederim
Merhaba cihazım 64 gb MAR-LX1M ve derleme numarası c94e4r1p1, fakat indirme linkindeki derleme numarası farklı, bir problem çıkar mı denesem..