P50 Pocket ve Z Flip 3 Karşılaştırma: Hangisi Daha İyi?
  1. Anasayfa
  2. Akıllı Telefonlar

P50 Pocket ve Z Flip 3 Karşılaştırma: Hangisi Daha İyi?

0

Kuşkusuz, katlanır cep telefonlarının moda olduğu ve cep telefonlarının minyatürleştirilmesiyle 2000’lerin başındaki modadan daha iyi olanın, bize kabuk tipi cep telefonlarını getirdiğidir. Şu anda cep telefonları giderek büyüyor ve katlanır ekranları kullanarak bu mobil formata geri dönmek çok tutarlı bir hareket.

Bu mobil segmentte Motorola’nın Razr modelini yenilememesi üzerine Samsung yalnız kalmış gibi görünse de Huawei geride kalmak istemeyerek HUAWEI P50 Pocket ile telefon devlerinin bu savaşında son rakibini bizlere kazandırdı.

HUAWEI P50 Pocket, HUAWEI P Serisi ailesinin en yeni üyesi ve sektörün gördüğü en yenilikçi akıllı telefonlardan biri. Huawei’nin ilk katlanır cep telefonu olmadığı doğru, ancak kapaklı formatta ilk bahis yapan ve öğrenilenler sayesinde bu cihaz, Huawei’nin en yeni nesil çok boyutlu menteşesini ve özel Çok Boyutlu tasarımı kullanıyor. HUAWEI P50 Pocket’ı oluşturan kaldırma özelliği, performansı amiral gemisi seviyesinde korurken pürüzsüz bir ekran elde etmek için sorunsuz bir şekilde katlanabilir ve açılabilir. Ayrıca, zirkonyum bazlı sıvı metal ve 2100 MPa ultra yüksek mukavemetli çelik gibi yenilikçi malzemelerin kullanılmasıyla, katlama mekanizmasının güvenilirliği ve dayanıklılığı büyük ölçüde iyileştirildi. Menteşe kısmı farklı olan noktalardan biridir, 3 katlanır modele sahip Huawei, cep telefonu kapalıyken ekrana zarar verebilecek kirlerin girebileceği herhangi bir boşluk olmaması için bunu mükemmel hale getirmeyi öğrendi.

Şüphesiz, ikisi arasındaki görsel kısım kesinlikle tasarımı, kameraları ve harici ekranıdır, benim durumumda P50 Pocket’in kameraları ve daha hassas tasarımının harici ekranı ile bir kombinasyonunu istiyorum. Daha büyük Z Flip (1,04’e karşı 1,9 inç). Öte yandan, Huawei modelinin ekranı, özellikle işlevsellik ve yazılım açısından, bence Samsung modelinin bocaladığı Huawei Watch tarzında çok daha iyi çözülmüş gibi görünüyor.

Kameralar kısmında, Samsung’un hiç öne çıkmadığı görülüyor, çünkü kendimizi bir geniş açılı ve bir ultra geniş 12 MP’lik bir çift kamera ile biraz eski moda bir konfigürasyonla buluyoruz. Huawei bize Huawei Mate 40 Pro’da alıştığımız gibi bir 40 MP True Chroma kamera getirirken, daha sonra 13 MP ultra geniş açılı bir kamerası daha var ve harika yenilik, ultraviyoleyi yakalayan 32 MP ultra spektrumlu kamera. başka bir gezegenden görünen fotoğrafların elde edildiği insan gözünün göremediği ışık. Görünüşe göre bu kamera bir CSI bölümünden alınmış, bu yüzden fotoğrafa bağlı olarak muhteşem bir etki elde edilebilir veya seyahat ederken bir otel odasından çıkarırsak orada kalmak bizi daha da tiksindirir.

Dahili ekranla ilgili olarak, her ikisi de üst orta kısımda selfie kamera deliği (her ikisine de 10MP sensör yerleştirmeyi kabul etmişler gibi) ile büyük farklılıklar ve estetik olarak çok benzer göründüklerini görüyoruz. Ancak benzer oldukları tek şey, panellerin OLED teknolojisi ve her iki durumda da 120Hz (çoğu oyuncunun zevkine göre) yenileme hızıdır, ancak Huawei söz konusu olduğunda, benzer bir cep telefonuna sahip olması göze çarpmaktadır. kapalıyken boyutu, dahili ekran çerçevelerinden çok daha iyi yararlandığı gerçeği sayesinde dahili katlanır ekranı daha büyüktür (6,9’a 6,7 ​​inç). Çözünürlükte de dikkat çekiyor, Huawei P50 Pocket ekranı, tipik FullHD + değil, kişiselleştirilmiş bir çözünürlüğe (2790 x 1188 piksel vs 2640 x 1080 piksel) sahip olduğu için çok daha dikkatli, bu genellikle ürünü çok daha iyi hale getiriyor. daha pahalı.

Daha önce, Samsung kapatıldığında menteşedeki boşluk sorununun devam ettiğini yorumlamış olsaydım, bu, ekranın kendisinde de farkediliyor gibi görünüyor ve ilk bakışta Huawei’de katlamanın çok daha belirgin olduğu görülüyor. cihaz, hala olmasına rağmen (katlanır ekranların endemik kötülüğü gibi görünüyor) çok daha hafif.

Son olarak, güç açısından, her ikisi de Snapdragon 888’e sahip oldukları için neredeyse en iyisine sahip oldukları açık, ancak Huawei’nin 4G versiyonunda olması durumunda, Huawei’nin üstünde devam ettiği ABD kısıtlamalarının sorunları nedeniyle.

Bu tür büyük ekranlar çok fazla tükettiği için OLED olmalarına rağmen cep telefonunun tüm gün dayanabilmesi için uygun pillerle gelmeleri veya bu olmazsa cep telefonuna hızlı bir çekim yapabilmeleri için uygun bir hızlı şarja sahip olmaları gerekir, bu durumda Huawei sadece 3300mAh ile karşılaştırıldığında 4000mAh ile de yukarıda ve Huawei’nin kalınlığı daha az. Bu yeterli değilse, Samsung, Huawei’nin 40W’ına kıyasla yalnızca 15W’lık oldukça adil bir “hızlı” şarjdan muzdarip.

Huawei iki renkte geliyor: Her zevke uygun Beyaz ve Premium Altın. Elmasların parlaklığından ilham alan HUAWEI P50 Pocket’ın Beyaz renk şeması, ultra ince cama zarif bir şekilde işlenerek benzersiz bir sanat duygusu veriyor.

Yazımız için aşağıdaki emojilerden bir tanesini seç!
  • 0
    g_zel
    Güzel
  • 0
    _dare_eder
    İdare Eder
  • 0
    gereksiz
    Gereksiz

Sayfamızın tek amacı sizlerin Huawei kullanım deneyimlerinizi en yüksek seviyeye taşımak ve kolaylıklar sağlamaktır... İlginç haberler, promosyonlar/yarışmalar ve #Huawei hakkında güncelleme yenilik haberleri öğrenen ilk siz olun! Siz değerli Huawei severler ile hem teknik hem de bilgi anlamında paylaşımlar yaparak sizlere en doğruyu ve en günceli sunabilmek.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir