Sağlık uygulaması düzenli olarak güncellenmeye ve yeni özelliklerle desteklenmeye devam ediyor. Yakında herkes için kullanıma açılacak yeni sürümde, artırılmış gerçeklik tabanlı ip atlama özelliği sunuluyor. Aynı zamanda yaşanan olumsuz kullanıcı deneyimleri düzeltiliyor.
Yeni Özellik – AR Tabanlı İp Atlama
Yeni AR tabanlı ip atlama özelliği, görselde de görülebileceği üzere iki türde kullanılabiliyor, isterseniz telefonunuzu uygun bir yere koyup ip atlayabilirsiniz, isterseniz de kontrolü arkadaşınıza bırakabilirsiniz. Gayet güzel bir özellik.
Arayüz Düzeltmeleri
Sağlık kayıtlarında en son hangi gün nabız ölçümü gibi özellikleri kullandığınız küçük bir puntoyla yazılmış. Aynı zamanda profil bölümünde bazı düzenlemeler yapılmış ve haftalık/aylar raporlarınızı ve planlarınızı anında görebiliyorsunuz.
Madalya merkezi yeniden tasarlanmış. Kazandığınız madalyalar daha görünür hale getirilmiş.
Giyilebilir ürün arayüzünde simgeler değiştirilmiş:
Daha fazla yeniliği sizlerin keşfetmesini bekliyoruz. Yeni sürümü erkenden indirmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.