Volkswagen, tanıtım gerektirmeyen tanınmış bir otomobil üreticisi. Ve bir rapor, Volkswagen’in şu anda akıllı araba ünitesini satın almak için Huawei ile görüştüğünü belirtiyor.
Magazin yöneticisi Perşembe günü yaptığı açıklamada, Alman otomobil üreticisi Volkswagen’in milyarlarca avroya ulaşabilecek bir anlaşma için özerk bir otomobil üretim birimi satın almak için Huawei ile görüştüğünü bildirdi.
Otomobil üreticileri, sürüşün geleceğini şekillendirecek akıllı otomobil konseptleriyle ilgili yeni teknolojiler yapmak için acele ediyor. Bununla ilgili olarak, Volkswagen CEO’su Diess Çarşamba günü yaptığı açıklamada, otomobil endüstrisinin 25 yıl içinde yaygın otonom sürüş görmesini beklediğini ve şirketin yazılımda kendi kendine yeterliliğini artırmak için yeni ortaklıklar peşinde olduğunu söyledi.
Huawei’nin kendi arabalarını ürettiğine dair birçok spekülasyon olmasına rağmen şirket, Huawei’nin yeni arabalar yapmak istemediğini, bunun yerine yeni akıllı araba teknolojisi geliştireceğini ve araba üreticilerinin onları satmasına yardımcı olacağını söyleyerek bu iddiaları zaten yalanladı.
Mevcut senaryoda, ne Huawei ne de Volkswagen bu konuda herhangi bir onay vermedi, ancak daha iyi bir içgörü ortaya çıkarabilecek resmi açıklamayı bekleyeceğiz.
Yorumlar
Yorum yapmadan önce lütfen DİKKAT EDİN;
-Marka karalayıcı yorumlar onaylanmaz.
-Aynı soruyu tekrar tekrar sorulduğunda, sorulan sorular spam olarak değerlendirilir ve onaylanmaz. Lütfen soru sormadan önce sorulan soruları okuyunuz.
-Hakaret, küfür vb. söylemler içeren yorumlar onaylanmaz.
-Güncelleme hakkında Sıkça Sorulan Sorular kısmını okuyup sorunuzu sorabilirsiniz. S.S.S. sayfasında yer alan sorularınız yayınlanmaz. KVKK kapsamında gerekli olan koşulları Gizlilik Bildirimi kayıt olarak kabul etmiş sayılırsınız.