Huawei, Premium akıllı saat modellerinden olan Watch GT 2 Pro’yu da unutmayarak 4 ay sonra her ne kadar Watch GT 3 ve GT Runner ikilisine yayınladığı büyük güncelleme kadar olmasa da bir optimizasyon güncellemesi gönderdi.
Watch GT 2 Pro şu anda halen eskimiş ve kenara kaldırılmış olan LiteOS altyapısını kullansa da baştan beri dedikodular saatin HarmonyOS’e yükseltileceği yönündeydi. Henüz Huawei tarafında başlatılan bir Beta süreci olmasa da Watch GT 2 Pro’nun LiteOS zulmünden yakın zamanda kurtulacağı düşüncesindeyiz.
Derleme Numarası: 11.0.10.8
Güncelleme Boyutu: 88,81 MB
Güncelleme İçeriği:
Bu güncelleme ile bazı senaryolar için sistem kararlılığı iyileştirildi.
Yorumlar
Yorum yapmadan önce lütfen DİKKAT EDİN;
-Marka karalayıcı yorumlar onaylanmaz.
-Aynı soruyu tekrar tekrar sorulduğunda, sorulan sorular spam olarak değerlendirilir ve onaylanmaz. Lütfen soru sormadan önce sorulan soruları okuyunuz.
-Hakaret, küfür vb. söylemler içeren yorumlar onaylanmaz.
-Güncelleme hakkında Sıkça Sorulan Sorular kısmını okuyup sorunuzu sorabilirsiniz. S.S.S. sayfasında yer alan sorularınız yayınlanmaz. KVKK kapsamında gerekli olan koşulları Gizlilik Bildirimi kayıt olarak kabul etmiş sayılırsınız.